Home titusenvis Hva er bitcoin code?
titusenvis

Hva er bitcoin code?

Den bitcoin code er en scammy utseende nettsted gjorde nylig dukket opp på nettet. Er bitcoin code virkelig en lurendreier? Eller er dette en legitim mulighet? La oss ta en nærmere titt på vår bitcoin code vurdering.

Hva er bitcoin code?

Den bitcoin code er en online moneymaking system som lover å gi deg en garantert $ 13 000 i løpet av 24 timer. Det er riktig: selv om du har ingen kunnskap om Bitcoin og hvordan det fungerer, kan du tjene titusenvis av dollar i en svært kort periode.

Selvfølgelig, du bør være skeptisk til bitcoin coden fra starten. Det er sant gjorde noen mennesker har blitt plutselige millionærer ved å investere i Bitcoin tidlig. Men i dag, landskapet av Bitcoin har endret seg.

Likevel annonserer Den bitcoin code selv som en måte å bli rik raskt over natten – garantert. Det hevder at dets medlemmer tjene et minimum av $ 13 000 om dagen, hver dag, fra bare 20 minutters arbeid.

Hvordan fungerer bitcoin coden fungerer?

Den bitcoin code Beskriver seg selv som „en gruppe reservert eksklusivt for folk som hoppet på den vanvittige avkastning gjorde Bitcoin tilbud og har stille samlet en formue i å gjøre det.“

Ved å bli med bitcoin code, kan du nyte eksklusive farms rundt om i verden samtidig tjene penger på den bærbare datamaskinen med bare noen få minutter med “arbeid” hver dag.

Selvfølgelig, livsstil beskrevet av bitcoin code høres utrolig ut. Selvfølgelig ville de fleste liker å reise verden rundt, jobbe fra sin laptop, og bruke millioner av dollar.

Som „bevis“ på at systemet fungerer, publiserer bitcoin code attester fra „ekte medlemmer“. Ett medlem hevder hun har vært medlem av Den bitcoin coden for bare 47 dager, og har allerede gjort $ 100.000. Et annet medlem hevder han sluttet for to måneder siden og klikk her har allerede tjent over $ 130 000.

En vurdering spesifikt sier:

“Jeg har gjort over $ 13 000 hver eneste dag. Trenger jeg egentlig å si mer?”

Andre attester skryter av hvordan de slutte i jobben etter å kjøpe programvaren, og hvordan de nå nyte sin gjeld-fri livsstil, reiser verden og nyter utrolig fortjeneste.

Alle disse attester takket være en mystisk individ som heter “Steve” for å gi dem ubegrenset fortjeneste.

Som opprettet bitcoin code?

Den bitcoin coden som skapt av Steve McKay . Den offisielle nettsiden Beskriver Steve som „geniet bak Bitcoin code“.

Som bevis på at Steve er en virkelig person, det offisielle nettstedet publiserer et bilde av en forretningsmann ser ut av vinduet. En omvendt bildesøk for det bildet viste at det er en aksje bilde med tittelen “Portrett av en forretningsmann ser på vinduet.”

Med andre ord, Steve ikke eksisterer.

Likevel skryter Den bitcoin code offisielle nettsted om hvordan Steve opprettet en handel programvare gjorde har tjent over $ 18 millioner i fortjeneste i lasten seks måneder alene. Steve er beskrevet som „en ex-programvareutvikler for et stort firma hvis navn jeg foretrekker å ikke avsløre.“

Det fine med Steve er at han ønsker å dele sine millioner med verden. I stedet for å redde sitt multi-million dollar programvare for seg selv, Steve ønsker å hjelpe noen bli millionær og tjene $ 13.000 per dag i garantert fortjeneste. Det er veldig hyggelig av Steve.

Hvordan fungerer bitcoin code krav til arbeid?

Bli millionær med The bitcoin code høres latterlig enkelt. Faktisk kan du bli millionær i måneder, selv om du ikke har noen tekniske ferdigheter. Her er den trinnvise prosessen beskrevet på den offisielle nettsiden:

Trinn 1) Fyll ut registreringsskjemaet.
Trinn 2) Få tilgang til egenhandel programvare (tilgjengelig gratis med alle nye kontoer).
Trinn 3) inn penger på kontoen med et minimum av $ 250 USD.
Trinn 4) Begynn å profittere. Nettstedet garanterer at du vil gjøre et minimum av $ 13.000 per dag, hver dag, for resten av livet. Du kan også stille inn trading til “manuell” hvis du ønsker å bruke programvaren til å handle på egen hånd.

Best av alt, du nesten ikke trenger å jobbe for å gjøre garantert $ 13.000 per dag: nettstedet hevder at den gjennomsnittlige medlem fungerer 20 minutter om dagen eller mindre. Programvaren gjør alt for deg. Programvaren handler også med 99,4% nøyaktighet – noe som ville gjøre det bitcoin coden den mest nøyaktige handel programvare i historien om universet.

Author

admin