Di. Dez 5th, 2023
  • XRP-rallyet raser videre
  • Bitcoin kobles fra gull

24. november nådde Bitcoin en ny 2020-høyde på $ 19,442 kl 15:04 UTC på Bitstamp-børsen, og kom veldig nær levetidstoppen på $ 19,666.

Det tok flaggskipets kryptokurrency nesten tre for å trosse sine utallige naysayers og bryte $ 19.000-nivået igjen etter å ha tålt en drawdown på 84 i løpet av bjørnemarkedet i 2018.

Bitfinex og Tether CTO Paolo Ardoino fortalte U.I dag at den siste rallyen var et bevis på Bitcoins voksende fart som en etablert aktivaklasse:

„Kryptomarkedene har sett volatilitet de siste 24 timene. Ettersom volumene på Bitfinex overstiger USD 1B, ser det ut til at rallyet i kryptovaluta vil fortsette. Bitcoins vei mot aksept som en etablert aktivaklasse samler fart.“

XRP-rallyet raser videre

Kryptokongen er blant svært få kryptovalutaer som har klart å komme seg tilbake etter at den sene 2017-boblen spratt. Ethereum, den nest største kryptovalutaen, er fremdeles nede på over 57 prosent til tross for at den i høyeste grad utkonkurrerer Bitcoin i år.

XRP er nede 78 prosent fra all-time high selv etter det tresifrede rallyet som fant sted de siste dagene. Etter å ha paret noen av de siste gevinstene, har kryptovalutaen gjenopptatt sin oppadgående trend, og skifter for tiden hender på nesten $ 0,74.

Bloombergs Joe Weisenthal har twitret at detaljinvestorer FOMOing i altcoins hindrer Bitcoin i å gå lenger:

„Jeg tror Bitcoin allerede hadde gått lenger hvis bransjen ikke var rivet med craven opportunister som presser alts på detaljhandelen hver gang tallet går opp. Men syklusen er hva den er.“

Bitcoin kobles fra gull

I mellomtiden dyppet spotgull under $ 1800-nivået, og tilbrakte enda en dag i rødt. Korrelasjonen mellom det gule metallet og Bitcoin fortsetter da store investorer i likhet med hedgefondlegenden Stanley Druckenmiller nå viser preferanse til sistnevnte.

Dow Jones Industrial Average (DJIA), en av de ledende amerikanske aksjemarkedsindeksene, oppdaterte sin heltid, etter å ha overgått 30.000 basispoeng for første gang. I mellomtiden brøt markedsverdi for S&P 500 nykommer Tesla terskelen på 500 milliarder dollar.

Von admin